Onafh Herbalife member Ga voor de officiŽle Herbalife website naar Herbalife.nl
Ilona van Dam Boompjesdijk 110 4671 PT Dinteloord
620978773

 
 
 
 
 
Begin
 
Bestellen
Bestellijst huidverzorging NL
Bestellijst huidverzorging BE
 
Produkten
 
Informatie
 
-Gewichtsbeheersing
 
Gezondheid
 
+Gewichtsbeheersing
 
Sporten
 
Huidverzorging
 
Voorwaarden
 
Supplementen
 
Advies
 
Zakelijk
 
Contact
 


 Simon Baaij

   Ronaldo

 

Start met de produkten.    

Mijn vrouw kwam met de produkten thuis omdat ze gehoord had dat je er zo fit van werd. Op 2 oktober 1995 ben ik voor het eerst gestart met de produkten daar de verhouding koolhydraten, vetten en eiwitten precies zo zijn als sportartsen voorschrijven, drie dagen voor een marathon, een zgn koolhydraat rijk dieet. Daar ik net 4 kilo te zwaar was, ik kon een week niet trainen ivm een blessure, deed ik het afslankprogramma. Ik was binnen een week op mijn gewicht en heb het daarna gebruikt als extra voeding. Binnen 3 dagen merkte ik al verschil, de training ging veel gemakkelijker.

Marathon van Etten-Leur

Na drie weken liep ik de marathon van Etten-Leur in 3.10 uur, dit was meteen al 20 minuten sneller dan een half jaar daarvoor, ongelooflijk. Maar wat ik belangrijker vond voor het eerst in 8-jaar marathon lopen had ik het niet koud en geen last van kramp. Twee dagen later was ik al hersteld en kon weer trainen alsof ik geen marathon gelopen had, dit was voor mij tot dan toe onvoorstelbaar.

Westland marathon en de marathon van Rotterdam

Zes maanden later heb ik binnen veertien dagen twee marathons gelopen, de Westland marathon in 3.10 uur, door te warme kleding moest ik aan het eind gewoon lopen. Daarna de marathon van Rotterdam in 3.02 uur, opnieuw maar liefst 8 minuten sneller. Daarbij had ik het nog steeds niet koud na de marathon en was slechts 1,5kg afgevallen. Binnen twee dagen hersteld en na drie dagen weer op normaal gewicht. In 1998 liep ik de marathon van Rotterdam in een nieuw persoonlijk record 2.59.29 uur. En in oktober tijdens de marathon van Eindhoven Nederlandskampioen (in de leeftijdsklasse van 60-65jaar in 3.03.03uur, mijn startnummer was 303

In 1999 bij de wereldkampioenschappen in Gateshead-Engeland, van 87 lopers uit 50 landen eindide ik als elfde. Ongelooflijk terwijl ik niet in een goede vorm was.

Voor alle sporters

Omdat ik met deze produkten eerst het teveel aan vet kwijt raakte en daardoor minder gewicht had mee te dragen zonder dat het mijn sportprestatie negatief beinvloedde kon ik het daarna altijd blijven gebruiken als extra voeding voor een snel herstel na de training of een wedstrijd. Met Thermojetics als sportdrank raak ik snel mijn gevoel van vermoeidheid kwijt. De NRG-tabletten gebruik ik voor een training of wedstrijd om beter te presteren en sneller het melkzuur kwijt te raken.

 

 


 

 

Met Herbalife ben je altijd nummer één!

Simon Baaij

     

 

 
     
 
© 2017 Vitaalslanker Ilona van Dam Boompjesdijk 110
4671 PT Dinteloord tel.0620978773
K.v.K. 51499665