Onafh Herbalife member Ga voor de officiŽle Herbalife website naar Herbalife.nl
Ilona van Dam Boompjesdijk 110 4671 PT Dinteloord
620978773

 
 
 
 
 
Begin
 
Bestellen
Bestellijst huidverzorging NL
Bestellijst huidverzorging BE
 
Produkten
Vraag en antwoord
Energie
+Gewichtsbeheersing
Sporten en Herbalife
Advies
Link Pagina
Huidverzorging
-Gewichtsbeheersing
Testemonials
 
Informatie
 
-Gewichtsbeheersing
 
Gezondheid
 
+Gewichtsbeheersing
 
Sporten
 
Huidverzorging
 
Voorwaarden
 
Supplementen
 
Advies
 
Zakelijk
 
Contact
 

Productoverzicht

Producten

Proteïneshakes en -snacks van Herbalife, vitamine- en voedingssupplementen, energie- en fitnessdranken, huid- en haarverzorgingsproducten, gecombineerd met evenwichtig eten en inspanning, kunnen u helpen een evenwichtig en actief leven te leiden.

Herbalife is toegewijd aan het ontwikkelen van innovatieve, effectieve producten die gebaseerd zijn op de hoogste normen voor onderzoek, ontwikkeling en productie. We zijn volledig toegewijd aan het instellen van de standaard waarop alle voedingsbedrijven worden gewaardeerd.

Gewichtsbeheersing

Probeert u uw gewicht te beheersen? Onze op wetenschap gebaseerde gewichtsbeheersingsproducten, waaronder Formula 1 voedingsshakes, helpen miljoenen mensen over de hele wereld er iedere dag weer goed uit te zien en zich goed te voelen.

Energie en fitness

Of u nu een serieuze sporter bent of een vrijetijdssporter, de sport- & fitnessproducten van Herbalife ondersteunen training en herstel door middel van goede voeding.

Doelgerichte voeding

Onze producten voor doelgerichte voeding bieden een balans aan essentiële voedingsstoffen om de gezondheid van het hart te ondersteunen, de gezondheid van mannen en vrouwen, en nog veel meer.

Uiterlijke verzorging

Voed de huid en het haar met de producten van Herbalife voor uiterlijke verzorging - uw geheim voor het behouden van een gezonde, jeugdige uitstraling.

 
     
 
© 2017 Vitaalslanker Ilona van Dam Boompjesdijk 110
4671 PT Dinteloord tel.0620978773
K.v.K. 51499665